Wereld Alzheimer Dag op 21 september 2018

Vrijdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag met als thema muzikale ontmoetingen. De afdelingen van Alzheimer Nederland organiseren overal in het land mooie activiteiten om samen van te genieten. Samen, op Wereld Alzheimer Dag! een aantal voorbeelden op de website van Alzheimer Nederland waar u ook uw eigen initiatief kunt melden.

Care&Culture Koor in Amsterdam
Van basisschoolkinderen tot verpleeghuisbewoners, iedereen mag deel uitmaken van het Care&Culture koor, waarin muzikale ontmoetingen en de dialoog centraal staan

Muziek blijft je bij in Eindhoven
Op 19 september organiseert Muziekgebouw Eindhoven samen met de afdeling Zuid-Oost Brabant een middagconcert voor mensen met dementie en hun naasten.

Ma – Eric Corton in Carré in Amsterdam
Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait ‘meneer Alzheimer’ de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? Speciale voorstelling Ma door Eric Corton op 24 september, inclusief voorprogramma met o.a. Hugo Borst.

Concert Jong van Hart in Groningen
Op woensdag 19 september organiseert het UMCG Alzheimerfonds een concert in de Nieuwe Kerk te Groningen. Het 50-koppige ouderenkoor Jong van Hart zal optreden. Mensen met dementie, hun mantelzorgers en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd.
en nog meer op https://www.alzheimer-nederland.nl/wereld-alzheimer-dag-2018

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.