Woonplek vrij voor mensen met dementie bij Waardig Wonen – Korrewegwijk – Molukkenstraat – Groningen

Waardig Wonen biedt bij ouder worden en dementie een alternatief als langer thuis wonen niet meer gaat.
Meer info op http://www.waardigwonen.nl/

Waardig Wonen biedt een (t)huis voor mensen met dementie.
In een gewone straat in een wijk of dorp wonen vijf (of zes) bewoners samen in een huis dat voor hen een thuis is. Met 24-uurszorg en aandacht.

Plek vrij in het Waardig Wonen huis in Groningen – Molukkenstraat 206 (Korrewegwijk) voor mensen met dementie

Het Waardig Wonen-huis in de Molukkenstraat 206 is in een flat op de eerste verdieping. Boven het Odensehuis waar bewoners ook terecht kunnen voor dagactiviteiten. Het is een gezellige wijk met winkels dicht in de buurt. Een wandeling “in het groen” met even rustig buiten zitten, kan ook dicht bij de woning.

Het huis biedt woonruimte aan vijf ouderen met dementie. Iedere bewoner heeft een eigen kamer met zijn eigen inrichting. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer en keuken. En, een mooi balkon waar het gezellig (overdekt) zitten is op een terras.

Er is gedurende de gehele week elke dag 24 uur een zorgmedewerker en 12 à 14 uur per dag een begeleider voor de persoonlijke zorg en begeleiding in huis. Daarmee is er aandacht voor zorg maar is elke dag ook een leuke dag.

De woningen zijn voor mensen met dementie met het zorgprofiel 5 VV. Beschermd wonen met intensieve dementie zorg (CIZ-indicatie WlZ – Wet Langdurige Zorg). Bij de aanvraag CIZ en PGB kunnen wij ondersteuning bieden.

Wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact op! Informatie op http://www.waardigwonen.nl/ . U kunt mailen naar info@waardigwonen.nl of bellen naar 06 – 292 165 68. U bereikt hen van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 16.00 uur; vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.