Actie van WE HELPEN – Help eens een mantelzorger

Mantelzorgers staan het hele jaar door voor anderen klaar, door te helpen bij diverse klusjes en zorg voor een familielid, vriend of andere bekende. Vele organisaties besteden op de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg extra aandacht aan deze kanjers.

Klusjes die blijven liggen
WeHelpen doet dit door de aandacht te vestigen op klusjes waar zij niet aan toekomen zoals keukenkastjes soppen, bladeren vegen, de zolder of de schuur opruimen, oude spullen naar de kringloop brengen, de ramen zemen of de auto wassen, een gezonde maaltijd koken, hond uitlaten, kinderen op een leuke manier bezig houden, heg knippen en ga zo maar door.

Help je  mee op de Dag van de Mantelzorg?
Ben je, of ken je een mantelzorger die We Helpen kan helpen met het doen van een klusje? Wil je iemand (laten) helpen op 10 november? Dat kan door zelf even een klusje voor een mantelzorger te doen. Of door een mantelzorger te wijzen op de mogelijkheid een vraag op wehelpen.nl te zetten. Dit kan eenvoudig door de tag ‘Dag van de Mantelzorg’ toe te voegen aan je wehelpen.nl-profiel.
Themawoord ‘Dag van de Mantelzorg’

Informatie en aanmelden
Bij WE HELPEN vind je nog meer informatie. Log in of maak een account aan op wehelpen.nl en doe mee met de Dag van de Mantelzorg Meer info op https://www.wehelpen.nl/wat-is-het/nieuws/help-eens-een-mantelzorger-op-10-november

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.