1 – 8 oktober 2020 Week tegen Eenzaamheid

De Week tegen Eenzaamheid is hét moment om activiteiten op het gebied van eenzaamheid voor het voetlicht te brengen of een speciale actie te houden. Voor activiteiten tijdens de Week tegen

 

Eenzaamheid is een ‘Kom erbij-pakket’ beschikbaar met aankledings- en promotiemiddelen. Kijk op https://www.eentegeneenzaamheid.nl/.

Dit kun jij doen
Ook jij kan er vandaag voor kiezen om een betere buur te zijn en iemand het gevoel te geven dat de wereld wél op hem wacht. Een klein gebaar kan een wereld van verschil maken.

De Week tegen Eenzaamheid vindt dit jaar voor de elfde keer plaats en is van 1 tot en met 8 oktober. Lees meer over wat jij kunt doen in de Week tegen Eenzaamheid en je vindt een terugblik van afgelopen jaar.

Zo kan je helpen
Zij geven je tips over hoe je eenzaamheid herkent, waar je eenzaamheid kunt melden en hoe je zelf iets kunt doen. Je kunt direct hulp bieden bijvoorbeeld door je aan te sluiten bij een initiatief bij jou in de buurt.

Voor activiteiten tijdens de Week tegen Eenzaamheid is een ‘Kom erbij-pakket’ beschikbaar met aankledings- en promotiemiddelen. Kijk op https://www.eentegeneenzaamheid.nl/.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.